En ledig dag...

Idag är en välförtjänt ledig dag för mig... förra veckan var full ulle nästan dygnet runt (kändes det som), haha. Att driva ett eget företag är långt ifrån en dans på rosor alla gånger. Jag visste från början att det skulle krävas mycket av mig, men jag var inte insatt i precis hur mycket. Det har jag fått smaka på nu! Haha. 
 
Som tur är kommer det in så fantastiska människor i butiken och jag har fått kontakter med minst lika fantastiska personer! Det gör det hela värt allt slit. (Plus att jag får stå och måla möbler hela dagarna, hjälpa folk med färger m.m.)... det är precis det här jag vill pyssla med, så jag är otoligt nöjd! Alla vackra ord jag får höra om det jag gör, de värmer verkligen!
 
...dagen idag kommer få gå åt lite motion, lite pyssel här hemma - vi flyttar ju om en dryg månad nu. Jag kommer också spendera lite tid med att leta runt efter nya Gör-det-själv-produkter som jag ska ta in till butiken... Kul kul!!
 
 
 
 Jag börjar också undra lite vart det fina vädret har tagit vägen? Jag har läst mig till och hört att det skulle vara mellan 25-30 grader sol den här veckan, men nu när jag kikar ut duggar det och är grått, trist och kyligt utomhus... hmm. Typiskt, haha! Men man får se det positiva i det hela, det gör ju att jag kan sitta inne och ta det lugnt hela dagen helt utan att få dåligt samvete för att ha tramsat bort en hel dags fint väder!
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
 
 
Kommentera inlägget här: