Idag...

Idag är det en "ledig" dag med inplanerat tandläkarbesök och andra små måste-ärenden... det kommer nog bli riktigt gott väder skulle jag tro, redan kl: 06:00 stod solen och gassade på gatorna här i Göteborg och det är redan varmare än vad det var på hela dagen igår!
 
Imorgon bär det av till verkstaden och då ska alla (eller i alla fall så mycket jag hinner med) av nyheterna läggas in i butik... det ska bli SÅ ROLIGT!!
 
 
Vad ska ni alla hitta på idag?
 
 
 

Ett "litet" misstag...

Det här är ju ett bevis på att inte ens jag (haha!) är odödlig när det kommer till att måla. Haha. Jag hade ju såklart kunnat välja att inte visa det här alls, men samtidigt ville jag visa att alla kan göra misstag och att det ibland är lite mer arbete bakom mina saker än vad man kan tro. Dock har jag kommit fram till varfö det slutade som det gjorde, och i en kommande film kommer jag visa steg för steg i hur jag gjorde för att rädda detta!
 
 
 
Problemet jag stötte på kan ske om man slarvar... vilket jag är rätt duktig på imellanåt när tålamodet tryter. Jag hade i Bonding Agent i de första lagren av färg jag hade på, men glömde blanda i det i sista lagret. Hade jag bara haft i Bonding Agent i sista lagret också hade det här aldrig skett. Det är alltså väldigt viktigt att man har i det i alla färgstrykningar på en bit som är behandlad sedan innan.
 
Planen från början var att arbeta med flera färglager, jag valde färgerna Eulalie's Sky (ljus turkos), Arabesque (ljusrosa) och Mora (ljusgrå). Som grund hade jag en egen mix av lite olika färger, men den blev ganska lik Eulalie's Sky så jag hade egentligen lika väl kunnat hoppa över den. Jag hade lite rester kvar från dagen innan så jag tänkte i alla fall prova!
Mellan färglagren använde jag mig av Vaxpucken - vilken underlättar om man vill ta fram en underliggande färg i slitningarna!
 
 
 
Fortsättning följer.........
 
 
 
 
Kategori:

En ledig dag...

Idag är en välförtjänt ledig dag för mig... förra veckan var full ulle nästan dygnet runt (kändes det som), haha. Att driva ett eget företag är långt ifrån en dans på rosor alla gånger. Jag visste från början att det skulle krävas mycket av mig, men jag var inte insatt i precis hur mycket. Det har jag fått smaka på nu! Haha. 
 
Som tur är kommer det in så fantastiska människor i butiken och jag har fått kontakter med minst lika fantastiska personer! Det gör det hela värt allt slit. (Plus att jag får stå och måla möbler hela dagarna, hjälpa folk med färger m.m.)... det är precis det här jag vill pyssla med, så jag är otoligt nöjd! Alla vackra ord jag får höra om det jag gör, de värmer verkligen!
 
...dagen idag kommer få gå åt lite motion, lite pyssel här hemma - vi flyttar ju om en dryg månad nu. Jag kommer också spendera lite tid med att leta runt efter nya Gör-det-själv-produkter som jag ska ta in till butiken... Kul kul!!
 
 
 
 Jag börjar också undra lite vart det fina vädret har tagit vägen? Jag har läst mig till och hört att det skulle vara mellan 25-30 grader sol den här veckan, men nu när jag kikar ut duggar det och är grått, trist och kyligt utomhus... hmm. Typiskt, haha! Men man får se det positiva i det hela, det gör ju att jag kan sitta inne och ta det lugnt hela dagen helt utan att få dåligt samvete för att ha tramsat bort en hel dags fint väder!
 
Vad ska ni hitta på idag?