Hanns inte med...

Igår hann jag aldrig med att prova färgen, men eftersom att jag var  nere i butiken för att skicka paket som vart beställda via webshoppen passade jag på att plocka med mig lite tillbehör som penslar, trasor och handskar så att jag kan prova den idag!
Jag kan knappt bärga mig, haha! Det känns så otroligt spännande det här med den nya färgen. Kan liksom inte riktigt tänka på någonting annat!
 
Jag fick en förfrågan idag av en tjej som skulle hålla i något stohej om hon kunde hyra mängder av ljusstakar av butiken. Hon skulle ha något stort, stort kalas i ett båtvarv och ville dekorera med otroligt många ljus och ljusstakar. Det fick ju mig att fundera en hel del... ljusstakar och annan sådan dekoration kan jag dessvärre inte hyra ut på så vis... men möbler skulle jag faktiskt kunna hyra ut. Till exempel inför visningar av boende och sådär! Man kanske skulle höra av sig till sådana Styling-firmor och tala om att man finns! :)
 
 
 
...för till sådana hus- och lägenhetsvisningar står ju sakerna bara där. De används inte på det viset! Hmm. Aa, kanske! Jag får ta och fundera lite extra på det där! Allting ska ju hinnas med också... Hehe.
 
Nej, nu ska jag avsluta mitt morgonkaffe, ta det lugnt en timma eller två (kanske rent av går och lägger mig under täcket en stund till, vädret är ju ändå ingenting att ha), sedan ska jag leta rätt på en kruka eller något annat skoj som jag kan prova färgen på! Wiiee!
 
Ha en kalasdag allihop! (Vad ska ni hitta på idag?!)
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: