Ny design för hemsidan!

Yes, nu är det nya tider och mycket på gång (som vanligt), och det kräver ju förändringar lite här och var.

Jag håller på och uppgraderar lite så Youtube-videosarna ska hålla lite bättre kvalité och vid sidan av slipar jag på en ny design för hemsidan... Vad tror ni om det här?! Designen är inte helt färdig ännu, men jag tycker nog allt att det börjar likna något!


Vanligtvis är det min syster som piffar till och designar alla datorförknippade prylar (jag själv är ingen direkt pärla inom ämnet), men nu när hon har en relativt nykläckt bebis i famnen dygnet runt (och dessutom en egen Youtube-kanal att underhålla) tänkte jag att jag skulle försöka knåpa ihop någonting på egen hand... Haha. Jaja, vi får se hur detta slutar!

Gott nytt år på er allihopa!! (hur ska ni fira in det nya året?!) själv blir det väldigt lugnt, vi kommer bjuda ner min lillebror och hans pojkvän till oss, käka lite god mat och njuta av fint sällskap! Det blir nog en lagom nyårsafton skulle jag tro!

Vi ses och hörs nästa år!

Bamsekram till er alla och stort tack för året som varit!


Kategori:

Julkalender, 23 december

Klicka på bilden för att komma till källan.
 

Cake Pops av Marsipan – 12 st

150 g marsipan 

50 g mörk choklad

Några polkagrisar

Vinterströssel

Pinnar & band

 

GÖR SÅ HÄR:

- Rulla kulor av marsipanen.
- Smält lite av chokladen över vattenbad.
- Doppa spetsen på pinnen och stick ner i kulan och låt stelna i kylen. Detta för att kulan ska fastna ordentligt på pinnen.
- Lägg polkagrisarna i en fryspåse och krossa i en mortel.
- Smält resten av chokladen.
- Doppa kulorna i chokladen och toppa med polkakross eller strössel.
- Ställ pinnarna i ett glas med socker eller i en äggkartong.
- Låt svalna i kylen i minst 30 minuter. (jag ställde in varje pinne i kylen direkt efter jag doppat den i choklad och dekorerat den så att chokladen inte skulle rinna längs pinnen)
- Dekorera pinnen med fina band.

 

 
 

Julkalender, 22 december

God morgon! Idag får det blir lite julklappsinspiration här på bloggen! Det finns så otroligt mycket olika varianter när man ska slå in paket... här är några utav mina favoriter! (Ett tips är att googla om man inte riktigt finner inspirationen själv)!