Två plåtskåp fick nytt liv!

 
 
Här är en film på hur jag gav nytt liv åt två gamla rostiga plåtskåp! Först täckte jag bägge skåpen (både insida och utsida) med två tunna lager MMS Tough Coat. På så vis förhindrade jag att de fortsatte rosta samt att den befintliga rosten inte färgar av sig någonting! Perfekt!
 
Därefter ville jag få ett något mjukare utseende på dem så jag byggde ihop en toppskiva och en bottenplatta (med hjul) i trä åt bägge skåpen. Jag oljade och antikvaxade skivorna så att de skulle smälta in lite bättre till den rustika plåten. 
 
Jag blev riktigt nöjd!
 
 
 
 
VAD TYCKS?!
Kategori:

Ett tråkigt överskåp fick en ordentlig make-over!

 
 
Det här var riktigt roligt att göra, att få bygga och fixa lite också är alltid kul! Jag blev otroligt nöjd med resultatet måste jag erkänna. Färgen (som är en mix av 50/50 MMS Iron Stone och French Enamel) blev riktigt härlig med! Avslutade gjorde jag med MMS Klarvax.
 
 
VAD TYCKS?!
Kategori:

Wiee!!

Ja, nu har vi flyttat ner till våningen under (nästan alla prylar i alla fall, hehe). Det är lite småkraffs kvar, men det kommer vi ta ikväll sedan... 
Efter att butiken har stängt idag ska vi ner och hämta upp (och köra ner) möbler som ska både ner till butik och hem till oss. Det kommer bli bra här hemma när vi fått ordning! ...jag är bara lite rädd att vitrinskåpet inte kommer gå in i vardagsrummet... det är liksom en ganska smal hall och det finns ingen dörr man kan gå in hälften i och på så vis fuska sig fram med en stor möbel... bara skänken var det lite pusslande och problem med. Den är förvisso också väldigt stor, men inte lika stor som vitrinet... hmm. Håll tummarna nu allihop för att det här går vägen!
 
 
På återseende!