Mitt vardagsrum!

I Lördags fixade jag en del i vardagsrummet här hemma. Jag tog bytte en stege mot ett vitrinskåp och soffbordet fick bli uppdaterat. Jag blev riktigt nöjd! Nu är det inte långt kvar tills det är färdigt i det här rummet. Eller ja, färdig blir jag väl kanske aldrig, haha, men har en färdig grund i alla fall, ett rum jag känner mig nöjd med.
 
Här bjuder jag på lite vardagsstök hemifrån oss! ;) (det ligger lite hundben och leksaker på golvet, men det hör liksom till här hemma hos oss, så jag brydde mig inte om att plocka bort det innan fotning). Haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker att rummet känns harmoniskt nu... lätta färger! Jag lurar fortfarande lite på vad jag ska välja för lampa här inne. Jag har inte riktigt hittat den där perfekta ännu. Jag älskar ju min grislampa, men den känns lite för liten för det här rummet nu. Men något liknande kommer det nog få bli! 
 
Jag älskar mitt nya soffbord! Är helt förälskad i det och det gör mig glad varje gång jag kliver in i rummet. Det är utav återvunnet trä, alltså finns det inget exakt likadant i hela världen! Jag köpte in ett liknande till butiken!
 
Vad tycker ni?!
 
 
 
 
Matilda Berlin:

Shit vad snyggt!

Svar: Tack :-D
WackyGoose inredning

hjjonsson.blogg.se:

Ser väldigt mysigt ut!

Svar: tack tack :D
WackyGoose inredning

Kommentera inlägget här: