Ny vägg i butiken!

Gårdagen gick åt till att bygga en vägg nere i butiken. Det blev aningen mörkare där inne eftersom att det var ett fönster som fick täckas för, men väggyta behövdes, så så fick det bli! Just nu står det som en liten pastellhörna, det fick bli lite gulligt slitet med de underbara uggle-kuddarna som mäter 40x40 cm, sängbord och lite annat smått och gott!
 
 
 
 
 
Jag blev riktigt nöjd! 
 
Vad tycker ni?
 
 

Liten söt sekretär!

 
Den här lilla (men fy så tunga, haha) sekretären gjorde jag en liten variant av lager-på-lager. En steg-för-steg-beskrivning kommer finnas med i min Look-book (som jag hoppas kunna bli färdig med under sommaren).
Jag använde ett par olika effekter för att få fram färglagren på olika sätt.
 
Jag använde mig av;
- Iron Stone
- En egen mix av Iron Stone och French Enamel
- En egen mix av Tricycle, Iron Stone, French Enamel och Kitchen Scale
- Klarvax
- Hemp Oil
- Vaxpuck
 
Du hittar det du behöver här.
 
Vad tycker ni?!
 
 
 
Kategori:

Mitt vardagsrum!

I Lördags fixade jag en del i vardagsrummet här hemma. Jag tog bytte en stege mot ett vitrinskåp och soffbordet fick bli uppdaterat. Jag blev riktigt nöjd! Nu är det inte långt kvar tills det är färdigt i det här rummet. Eller ja, färdig blir jag väl kanske aldrig, haha, men har en färdig grund i alla fall, ett rum jag känner mig nöjd med.
 
Här bjuder jag på lite vardagsstök hemifrån oss! ;) (det ligger lite hundben och leksaker på golvet, men det hör liksom till här hemma hos oss, så jag brydde mig inte om att plocka bort det innan fotning). Haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker att rummet känns harmoniskt nu... lätta färger! Jag lurar fortfarande lite på vad jag ska välja för lampa här inne. Jag har inte riktigt hittat den där perfekta ännu. Jag älskar ju min grislampa, men den känns lite för liten för det här rummet nu. Men något liknande kommer det nog få bli! 
 
Jag älskar mitt nya soffbord! Är helt förälskad i det och det gör mig glad varje gång jag kliver in i rummet. Det är utav återvunnet trä, alltså finns det inget exakt likadant i hela världen! Jag köpte in ett liknande till butiken!
 
Vad tycker ni?!