Miss Mustard Seed's milkpaint, WackyGoose's egna recept

Hej alla glada!
 
Jag har ju bestämt mig för att dela med mig av mina egna färgblandningar med Miss Mustard Seed's (MMS) milkpaints.
 
(Ni har väl inte missat att jag har fått upp färgen i webshopen redan?!) ;)
 
 
http://www.angelized.nu/miss-mustard-seed-milk-paints/
 
I den här kategorin på bloggen kommer jag lägga upp recepten på mina blandningar, liksom lite som en receptbok online!
 
Ha en riktigt bra dag!

Miss Mustard Seed's VS Annie Sloan's, Del 6

Idag när jag var nere i verkstaden provade jag att göra en "wash-effekt".
Jag blandade en tunn vit färg som jag drog över en gul grund. Resultatet blev kalasbra! På detta vis blev den gula färgen (Annie Sloan's English yellow) mildare och den vita (Miss Mustard Seed's Ironstone) satte sig vid och gjorde mönstret synligare.
Jag valde att ha Annie Sloan's som grund för enkelhetens skull - det första lagret färg täcker något bättre. Och Miss Mustard Seed's valde jag till washen då den är väldigt enkel att blanda till. Avslutningsvis vaxade jag med Miss Mustard Seed's Möbelvax, vilket gav tillbaka den gula färgen lite skärpa, men den höll sig ändå mild.
- jag bara måste säga det igen; MMS vax är så otroligt lättarbetat!Biten jag målade är en skinnpärm från ett gammalt fotoalbum. - som ni kanske redan vet fäster både MMS och AS på i princip vilket underlag som helst!


    
 
Kategori:

Milkpaint inne i butik NU!

God morgon allihop!
 
Nu har jag tagit in Miss Mustard Seed's Milkpaint i butik. Nu så här i början är det något längre leveranstid än det senare kommer vara, men jag har ändå fått upp produkterna på en webshop. Jag arbetar för fullt med att skapa en helt egen webshop till WackyGoose, men fram tills att jag fått ordnig på en sådan kan ni beställa via WackyGoose's moderbolags webshop (www.Angelized.nu). Alla produkter kommer komma upp inom kort och ni kan klicka er vidare till utvalda informationsvideos från varje produkt.
 
 
Klicka på bilden för att komma till hemsidan!
 
 
Ha en riktigt bra dag allihop och missa inte att prova på Miss Mustard Seed's fantastiska färg! ;)